Disclaimer

Keto_Streken heeft de producten met bijhorende informatie  op deze website zorgvuldig gecontroleerd en samengesteld.

Echter kunnen er altijd fouten in de tekst aanwezig zijn, waarvoor onze excuses indien zo.

Volgens de Europese richtlijnen mogen wij geen enkele uiting doen over de doeltreffendheid of werking van de producten die op onze site te vinden zijn. Deze producten passen volgens ons binnen het ketogeen dieet, maar de gebruiker zal zelf ook altijd moeten kijken of dit past binnen zijn / haar persoonlijke situatie.

Elke niet toegestane voedingsclaim die strookt wordt na kennisgeving aangepast of verwijderd.

Op de informatie die op deze website staat kan geen enkele recht worden ontleend behalve een uitnodiging tot het inwinnen van nadere informatie. Keto_Streken kan geen garanties geven tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Keto_Streken is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De eigenaar van Keto_Streken kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.

Keto_Strkeken is geen medische organisatie, daarom kunnen wij ook geen medische adviezen geven. Mocht je vragen hebben over een bepaald product / dieet in relatie met jouw persoonlijke medische situatie dien je hiervoor contact op te nemen met je eigen arts.